Od ponoći jeftinije gorivo

Bez autora
Oct 10 2011

U Crnoj Gori će od ponoći cijene svih vrsta goriva biti jeftinije. Od sjutra, 11. oktobra, litar eurosupera BMB 98 koštaće 1,34 eura, umjesto dosadašnjih 1,36. Litar eurosupera BMB 95 biće jeftiniji tri centa i koštaće 1,31 eura, dok će litar eurodizela biti jeftiniji za jedan cent i koštaće 1,27 eura. Takođe, i litar eurodizel za komercijalne svrhe biće jeftiniji za jedan cent i koštaće 1,03 eura, dok će se litar lož ulja prodavati za 0,94 eura, što je za cent jeftinije nego do sad. Sljedeći kalkulativni obračun će se raditi 24. oktobra, a eventualno izmjenjene cijene naftnih derivata važiće od 25. oktobra.

Od ponoći jeftinije gorivoU Crnoj Gori će od ponoći cijene svih vrsta goriva biti jeftinije, saznaje CdM u Ministarstvu ekonomije.

"Od sjutra, 11. oktobra, litar eurosupera BMB 98 koštaće 1,34 eura, umjesto dosadašnjih 1,36. Litar eurosupera BMB 95 biće jeftiniji tri centa i koštaće 1,31 eura, dok će litar eurodizela biti jeftiniji za jedan cent i koštaće 1,27 eura", saopšteno je CdM-u iz Ministarstva ekonomije.

Takođe, i litar eurodizel za komercijalne svrhe biće jeftiniji za jedan cent i koštaće 1,03 eura, dok će se litar lož ulja prodavati za 0,94 eura, što je za cent jeftinije nego do sad.

"Sljedeći kalkulativni obračun će se raditi 24. oktobra, a eventualno izmjenjene cijene naftnih derivata važiće od 25. oktobra", kažu u Ministarstvu ekonomije.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik